background

Ontsmetting

Ontsmetting

Net als voor het in voorraad hebben van grote hoeveelheiden water is er over het ontsmetten van water veel te discussieren.

Als gebruikelijk leverde de vraag waarom doet men dit of dat, niets of weinig op en werd dus een meer principiele route nodig, een deel van de toeleveranciers beperkt zich tot de vraag van de klant en kijkt om zich heen wat er is, maar bijna niemand stelt zich de vraag hoe zou het moeten zijn. Al snel blijkt dan dat men stelt, ja eigenlijk zou het zo of zo moeten, maar dan is het te duur of niet te krijgen enz..

Om deze discussie te doorbreken is gezocht naar een methode die in eerste instantie veilig is, dan flexibel in capaciteit en last but not least in de toekomst, op basis van het goede concept voor uitbreiding vatbaar is.

Het resultaat was en is een modulair UV systeem, dat ingezet wordt om de totale hoeveelheid water dwz. vers en drain te ontsmetten met een goede voor filtratie en de gewenste hoeveelheid dodelijke straling. De afbeldingen tonen verschillende types van ontsmetters, vanaf 2011 leveren we alleen nog kwikvrije systemen.. Uiteraard is dit systeem net als alle andere stand alone te gebruiken of als ideaal in te passen in ons algehele water concept.

terug